Houten vloer schuren Bennekom

Houten vloer schuren Bennekom

Bent u op zoek naar een bedrijf dat uw houten vloeren kan schuren in Bennekom en omgeving? Dan kan Van Wamel Parketrenovatie u helpen!

Wij zijn een bedrijf wat leeft voor en door hout. Daardoor zijn wij dé experts voor het renoveren van een beschadigde houten vloer. Hoewel het mogelijk is om zelf uw vloer te schuren, raden wij u toch aan om een expert in te schakelen. Deze heeft namelijk meer kennis van hout, werkt veiliger en beschikt over de juiste apparatuur, bijvoorbeeld om stofvrij te schuren. Kies daarom voor Van Wamel!

Contact

Wilt u een offerte opvragen, of meer weten over onze diensten, zoals ander onderhoud aan uw houten vloer? Neem dan contact met ons op! Wij helpen u graag verder. Dit kan via het contactformulier op onze website of door ons te bellen op 06 – 53 38 82 74. Tot gauw bij Van Wamel Parketrenovatie!

Waarom houten vloeren schuren?

Een houten vloer is een onderdeel van uw huis dat intensief wordt gebruikt. Er wordt immers elke dag op gelopen, geschoven met meubels en schoongemaakt. Ook kan de vloer verkleuren door zonlicht. Na verloop van tijd is het niet zo gek dat u gebruikssporen zult aantreffen. Om de vloer er weer als nieuw uit te laten zien, kan schuren uitkomst bieden! Door de bovenste laag eraf te schuren en deze opnieuw te lakken, verwijdert u de laag met beschadigingen.

 

Hoe werkt het sturen van een houten vloer?

Eerst is het belangrijk dat de ruimte waar de vloer moet worden geschuurd leeg is. Zet daarom al het meubilair ergens anders neer en sluit vervolgens alle kasten en deuren af. Zo voorkomt u dat alles onder het stof komt te zitten! Vervolgens gaan wij voor u aan de slag. Vaak kunnen wij al binnen één dag de gehele vloer schuren en opnieuw lakken. Zo hoeft u nooit lang te wachten tot u de kamer weer kunt gebruiken.

OFFERTE AANVRAGEN

Hoe gaat dat in zijn werk?

Bereken direct uw eigenprijs in onze eigen calculatietool. Selecteer het aantal M2 en welke behandeling u wenst voor uw vloer. Tot slot zijn we benieuwd of er V-naden aanwezig zijn, deze kunnen dan ook worden meegenomen met het schuren voor een perfect resultaat. Wij nemen contact met u op de offerte nog verder naar wens te specificeren. Zoals het toevoegen van plinten en een extra lak. Mogen wij u van dienst zijn?

Onze klanten aan het woord

  • "Mark van Wamel kwam direct op onze vraag en werkte hard door om dit stuk vakwerk goed en op tijd af te krijgen, zodat we rustig en op tijd konden verhuizen! Door zijn vakkundige inzet van hoge kwaliteit en prima afwerking, heeft Mark onze eikenhouten vloer weer gerenoveerd tot een prachtig sieraad in ons huis!"

  • Corrie Broekhuizen
  • Locatie Tiel
  • "Een echte vakman, uitstekend werk afgeleverd. We hebben een houten vloer laten restaureren waar al 18 jaar niets aan gedaan was en ziet er nu uit als nieuw."

  • Eva Lust
  • Locatie Tiel
  • "Vertrouw je vloer gerust toe aan Mark van Wamel! Dat is mijn advies op basis van het goede vakwerk dat hij bij ons heeft verricht. Mark heeft verstand van zaken, werkt netjes, snel en het eindresultaat was boven verwachting. Afspraken worden prima nagekomen en Mark is klantgericht. Wij bevelen hem van harte aan!"

  • Familie Minkman
  • Tiel

Houten vloer renoveren?