Houten vloer schuren Beneden-Leeuwen

Houten vloer schuren Beneden-Leeuwen

Wilt u direct een afspraak met ons maken? Of heeft u behoefte aan een prijsindicatie? Neem dan direct contact met ons op en maak gebruik van onze handige tool om uw all-in prijs de berekenen. Voor meer informatie over onze werkwijze leest u verder.

Neem contact op

Wilt u graag uw houten vloer laten schuren in Beneden-Leeuwen? En heeft u behoefte aan meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan vandaag nog contact met ons op door te bellen naar 06-53388274. Wij bespreken dan graag uw wensen en maken een afspraak met u.

Onze werkwijze bij u in Beneden-Leeuwen

Een houten vloer kan door intensief gebruik slijtage gaan vertonen. Misschien heeft u zelf te maken met schade. In dat geval kan een parketrenovatie de oplossing bieden. Van Wamel is in staat om uw vloer nieuw leven in te blazen.

Oogt uw parketvloer niet meer zo mooi? En wilt u uw houten vloer laten schuren in Beneden-Leeuwen? Dan maken wij graag een afspraak met u. Onze specialist zal eerst de huidige staat van uw parketvloer beoordelen. Daarnaast bespreken wij met u de mogelijkheden. Zo bepaalt u onder andere zelf de gewenste kleur van de vloer. Op basis van onze beoordeling en uw wensen maken wij een plan van aanpak. U weet zo precies waar u aan toe bent tijdens het proces.

 

De behandeling van uw houten vloer

Wanneer wij bij u in Beneden-Leeuwen langskomen om de vloer te renoveren of op te frissen, starten wij eerst met het schuren van het parket. We verwijderen de toplaag van de vloer en nemen ook de aanwezige krassen, vlekken en beschadigingen mee. Uiteraard mogen ook de v-groeven niet vergeten worden. Hier hoopt zich in de loop der jaren behoorlijk wat vuil op. Voor een perfect resultaat wordt de vloer mooi glad geschuurd. Het stof wordt verwijderd en we beginnen met de behandeling. We behandelen de vloer met een wax, olie of lak. Wanneer deze goed is gedroogd, kan de vloer weer gebruikt worden.

OFFERTE AANVRAGEN

Hoe gaat dat in zijn werk?

Bereken direct uw eigenprijs in onze eigen calculatietool. Selecteer het aantal M2 en welke behandeling u wenst voor uw vloer. Tot slot zijn we benieuwd of er V-naden aanwezig zijn, deze kunnen dan ook worden meegenomen met het schuren voor een perfect resultaat. Wij nemen contact met u op de offerte nog verder naar wens te specificeren. Zoals het toevoegen van plinten en een extra lak. Mogen wij u van dienst zijn?

Onze klanten aan het woord

  • "Mark van Wamel kwam direct op onze vraag en werkte hard door om dit stuk vakwerk goed en op tijd af te krijgen, zodat we rustig en op tijd konden verhuizen! Door zijn vakkundige inzet van hoge kwaliteit en prima afwerking, heeft Mark onze eikenhouten vloer weer gerenoveerd tot een prachtig sieraad in ons huis!"

  • Corrie Broekhuizen
  • Locatie Tiel
  • "Een echte vakman, uitstekend werk afgeleverd. We hebben een houten vloer laten restaureren waar al 18 jaar niets aan gedaan was en ziet er nu uit als nieuw."

  • Eva Lust
  • Locatie Tiel
  • "Vertrouw je vloer gerust toe aan Mark van Wamel! Dat is mijn advies op basis van het goede vakwerk dat hij bij ons heeft verricht. Mark heeft verstand van zaken, werkt netjes, snel en het eindresultaat was boven verwachting. Afspraken worden prima nagekomen en Mark is klantgericht. Wij bevelen hem van harte aan!"

  • Familie Minkman
  • Tiel

Houten vloer renoveren?