Houten vloer schuren Arnhem

Houten vloer schuren Appeltern

Bent u op zoek naar een bedrijf dat een houten vloer kan schuren in Arnhem en omgeving, dan gaat u natuurlijk naar Van Wamel Parketrenovatie! Met meer dan 25 jaar aan ervaring in de parketbranche zijn wij dé specialist op het gebied van vloeren renoveren. Als gepassioneerde houtbewerkers weten wij alle gebonden eigenschappen van hout te herkennen en weten we hoe deze het beste te onderhouden zijn. Voor een optimale behandeling van uw vloer gaat u daarom naar Van Wamel Parketrenovatie!

Specialist inhuren vloer schuren Arnhem

Wilt u meteen een afspraak maken om uw houten vloer in Arnhem te laten schuren, of hebt u nog vragen over parketrenovatie? Wij helpen u graag verder. Wij zijn te bereiken via ons contactformulier of door ons te bellen op 06 – 53 38 82 74. U kunt bij ons terecht voor alles dat te maken heeft met uw parketvloeren. Van renoveren en repareren tot het behandelen van de vloer. Dankzij onze vele jaren aan ervaring in de parketbranche is geen vloer ons te gek!

Houten vloer schuren: de voordelen

Een houten vloer is een een investering waar u lang van wilt genieten. Door de vloer goed te onderhouden kan deze wel een mensenleven lang mee! Toch is het heel normaal dat de vloer na verloop van tijd slijtage, vlekken of schade begint te vertonen. Er wordt immers elke dag op de vloer gelopen, gerend en geleefd. Om de vloer bij te werken en grotere schade te voorkomen, is het daarom belangrijk om deze eens in de zoveel jaar te laten renoveren. Door de vloer te schuren en na te behandelen ziet deze er weer als nieuw uit en kan deze er weer een paar jaar mee door!

 

Hoe werkt het schuren van een houten vloer in Arnhem?

Hoewel het mogelijk is het schuren van een houten vloer zelf aan te pakken, raden wij u dit af. Het is niet alleen veel werk, maar vergt ook veel kennis en kunde. Bij Van Wamel Parketrenovatie hebben wij deze ervaring en weten wij precies hoe we veilig te werk kunnen gaan en fouten kunnen voorkomen. Daarnaast beschikken wij over de juiste apparatuur om stofvrij te kunnen schuren en kunnen wij de vloer ook gemakkelijk nabehandelen. Kies daarom voor het inschakelen van een expert om het meeste uit uw vloer te halen!

OFFERTE AANVRAGEN

Hoe gaat dat in zijn werk?

Bereken direct uw eigenprijs in onze eigen calculatietool. Selecteer het aantal M2 en welke behandeling u wenst voor uw vloer. Tot slot zijn we benieuwd of er V-naden aanwezig zijn, deze kunnen dan ook worden meegenomen met het schuren voor een perfect resultaat. Wij nemen contact met u op de offerte nog verder naar wens te specificeren. Zoals het toevoegen van plinten en een extra lak. Mogen wij u van dienst zijn?

Onze klanten aan het woord

  • "Mark van Wamel kwam direct op onze vraag en werkte hard door om dit stuk vakwerk goed en op tijd af te krijgen, zodat we rustig en op tijd konden verhuizen! Door zijn vakkundige inzet van hoge kwaliteit en prima afwerking, heeft Mark onze eikenhouten vloer weer gerenoveerd tot een prachtig sieraad in ons huis!"

  • Corrie Broekhuizen
  • Locatie Tiel
  • "Een echte vakman, uitstekend werk afgeleverd. We hebben een houten vloer laten restaureren waar al 18 jaar niets aan gedaan was en ziet er nu uit als nieuw."

  • Eva Lust
  • Locatie Tiel
  • "Vertrouw je vloer gerust toe aan Mark van Wamel! Dat is mijn advies op basis van het goede vakwerk dat hij bij ons heeft verricht. Mark heeft verstand van zaken, werkt netjes, snel en het eindresultaat was boven verwachting. Afspraken worden prima nagekomen en Mark is klantgericht. Wij bevelen hem van harte aan!"

  • Familie Minkman
  • Tiel

Houten vloer renoveren?