Houten vloer schuren Appeltern

Houten vloer schuren Appeltern

Vloer schuren in Appeltern of omgeving? Van Wamel Parketrenovatie staat graag voor u klaar. Wij zijn al meer dan 25 jaar het adres voor iedereen die zijn of haar houten vloer wil laten renoveren of opknappen. Door onze een ervaring en grote kennis weten wij als geen ander hoe wij uw vloer weer kunnen laten stralen.

Of dat het nu gaat om het schuren van uw vloer of een grondige behandeling, u kunt altijd rekenen op het vakmanschap van onze professionals. Laat ons uw parketvloer oliën, lakken of waxen en geniet van een parketvloer die weer straalt. Direct een afspraak maken met onze specialist? Neem dan contact met ons op. Voor meer informatie over onze aanpak bij uw houten vloer schuren in Appeltern leest u verder.

Neem contact op

Wilt u graag de specialist van Van Wamel Parketrenovatie inschakelen voor het behandelen en schuren van uw houten vloer in Appeltern? Maak dan vandaag nog een afspraak door te bellen naar 06-53388274. Wij ontvangen dan graag meer informatie over uw wensen voor vloer schuren in Appeltern.

Opknapbeurt of renovatie van uw parketvloer

Houten vloeren zijn uiterst duurzaam. Het is een kwaliteitsvloer die een leven lang mee gaat. Echter, het is wel van belang dat hij op de juiste manier onderhouden wordt. Door intensief gebruik kan uw houten vloer na verloop dof worden, slijten en zelfs beschadigen. Een grondige onderhoudsbeurt is dan noodzakelijk. Van Wamel Parketrenovatie helpt u daar graag bij. Wij verzorgen de opknapbeurt of renovatie van uw houtvloer.

Wanneer u een afspraak met ons maakt, zullen wij eerst bij u op locatie in Appeltern langskomen om de staat van uw vloer te bekijken. Op basis van deze inspectie kunnen wij een behandelplan opstellen. We overleggen met u de verschillende behandelmogelijkheden. Zo kunt u ervoor kiezen om de vloer te laten waxen, oliën of lakken.

 

Onze aanpak

Op de afgesproken datum en tijd komen wij bij u langs om uw houten vloer in Appeltern te schuren. Met de juiste machines en materialen gaat onze specialist aan de slag. Door te schuren wordt het hout ontdaan van vlekken, beschadigingen en slijtplekken. Onze specialisten zijn in staat om vrijwel alle vlekken weg te schuren met uitzondering van water- of vochtvlekken. Uiteraard willen we een zo mooi mogelijk resultaat bereiken, daarom worden ook de v-groeven (indien aanwezig) goed geschuurd. Na het schuren wordt de door u gekozen behandeling uitgevoerd. Nadat de gehele vloer is behandeld, gaat de droogtijd in. Vervolgens kan de vloer weer gebruikt worden.

OFFERTE AANVRAGEN

Hoe gaat dat in zijn werk?

Bereken direct uw eigenprijs in onze eigen calculatietool. Selecteer het aantal M2 en welke behandeling u wenst voor uw vloer. Tot slot zijn we benieuwd of er V-naden aanwezig zijn, deze kunnen dan ook worden meegenomen met het schuren voor een perfect resultaat. Wij nemen contact met u op de offerte nog verder naar wens te specificeren. Zoals het toevoegen van plinten en een extra lak. Mogen wij u van dienst zijn?

Onze klanten aan het woord

  • "Mark van Wamel kwam direct op onze vraag en werkte hard door om dit stuk vakwerk goed en op tijd af te krijgen, zodat we rustig en op tijd konden verhuizen! Door zijn vakkundige inzet van hoge kwaliteit en prima afwerking, heeft Mark onze eikenhouten vloer weer gerenoveerd tot een prachtig sieraad in ons huis!"

  • Corrie Broekhuizen
  • Locatie Tiel
  • "Een echte vakman, uitstekend werk afgeleverd. We hebben een houten vloer laten restaureren waar al 18 jaar niets aan gedaan was en ziet er nu uit als nieuw."

  • Eva Lust
  • Locatie Tiel
  • "Vertrouw je vloer gerust toe aan Mark van Wamel! Dat is mijn advies op basis van het goede vakwerk dat hij bij ons heeft verricht. Mark heeft verstand van zaken, werkt netjes, snel en het eindresultaat was boven verwachting. Afspraken worden prima nagekomen en Mark is klantgericht. Wij bevelen hem van harte aan!"

  • Familie Minkman
  • Tiel

Houten vloer renoveren?