Houten vloer schuren Amerongen

Houten vloer schuren Amerongen

Bent u op zoek naar een partij die uw houten vloer in Amerongen wilt schuren? Dan bent u bij Van Wamel Parketrenovatie aan het juiste adres. Met meer dan 25 jaar ervaring hebben wij heel wat vloeren mogen opknappen. Niks is voor ons te gek, we hebben iedere vloer wel voorbij zien komen. Dankzij onze jarenlange ervaring weten we precies wat wij met uw vloer moeten doen om hem weer te laten stralen. Door de juiste technieken en materialen te gebruiken maken we uw vloer weer als nieuw. Neem gerust contact met ons op.

Neem contact op

Wilt u graag uw houten vloer laten schuren in Amerongen? En wilt u hierbij de hulp van ons vakteam inschakelen? Neem dan direct contact met ons op om een afspraak te maken. Wij zijn bereikbaar via telefoonnummer 06-53388274. Laat ons weten wat uw wensen zijn aangaande het onderhoud van uw houten vloer in Amerongen.

De renovatie van uw houten vloer

Het schuren van een houten vloer in Amerongen is een goede manier om de levensduur van de vloer te verlengen en om de uitstraling van de vloer te verbeteren. Tijdens het schuren wordt de bovenste laag van de vloer verwijderd, waarbij ook slijtplekken, vlekken en beschadigingen worden weggeschuurd. Dit helpt om de vloer een gladde en egale finish te geven. Na het schuren van de vloer is het belangrijk om de vloer te behandelen om ervoor te zorgen dat de vloer beschermd is tegen vuil en vocht. Afhankelijk van uw wensen kunt u kiezen voor een lak, wax of olie om de vloer mee te behandelen.

 

Hoe gaan wij te werk?

Zodra u contact met ons opgenomen heeft gaan we in gesprek over uw wensen. We komen graag bij u langs om de staat van uw vloer te bekijken. Vanuit daar maken we een behandelplan en kijken we naar wat uw vloer nodig heeft. Wij maken ook gelijk een afspraak met u wanneer we langskomen om uw houten vloer in Amerongen te komen schuren. Op de afgesproken datum staan we bij u op de stoep. Wij vragen u de ruimte waar de vloer ligt leeg te maken zodat wij direct aan de slag kunnen. Wij beginnen met het schuren. Daarna zullen we op basis van uw wensen de vloer behandelen. Laat dit goed drogen en u kunt weer genieten van uw vloer! Meer weten over onze werkwijze? Neem gerust contact met ons op.

OFFERTE AANVRAGEN

Hoe gaat dat in zijn werk?

Bereken direct uw eigenprijs in onze eigen calculatietool. Selecteer het aantal M2 en welke behandeling u wenst voor uw vloer. Tot slot zijn we benieuwd of er V-naden aanwezig zijn, deze kunnen dan ook worden meegenomen met het schuren voor een perfect resultaat. Wij nemen contact met u op de offerte nog verder naar wens te specificeren. Zoals het toevoegen van plinten en een extra lak. Mogen wij u van dienst zijn?

Onze klanten aan het woord

  • "Mark van Wamel kwam direct op onze vraag en werkte hard door om dit stuk vakwerk goed en op tijd af te krijgen, zodat we rustig en op tijd konden verhuizen! Door zijn vakkundige inzet van hoge kwaliteit en prima afwerking, heeft Mark onze eikenhouten vloer weer gerenoveerd tot een prachtig sieraad in ons huis!"

  • Corrie Broekhuizen
  • Locatie Tiel
  • "Een echte vakman, uitstekend werk afgeleverd. We hebben een houten vloer laten restaureren waar al 18 jaar niets aan gedaan was en ziet er nu uit als nieuw."

  • Eva Lust
  • Locatie Tiel
  • "Vertrouw je vloer gerust toe aan Mark van Wamel! Dat is mijn advies op basis van het goede vakwerk dat hij bij ons heeft verricht. Mark heeft verstand van zaken, werkt netjes, snel en het eindresultaat was boven verwachting. Afspraken worden prima nagekomen en Mark is klantgericht. Wij bevelen hem van harte aan!"

  • Familie Minkman
  • Tiel

Houten vloer renoveren?